Teamfoto Nastronic
Werkzaam in Middelharnis, hoofdvestiging Hoogvliet Rotterdam
Hoe u uw huis duurzamer kunt maken Redactie, 7 juni 2024
Nastronic: de ervaren elektricien voor Middelharnis en omliggende gebieden!

U kunt uw woning op diverse manieren duurzamer maken, of het nu gaat om kleine of grote veranderingen. De elektricien kan u bijstaan bij diverse mogelijkheden om uw huis duurzamer te maken. Denkt u er eens over om Led-verlichting, een elektrische kookplaat en zonnepanelen te installeren.

Wat zijn de voordelen van het plaatsen van zonnepanelen op uw dak?

Denkt u erover om uw verlichting te vernieuwen of gaat u uw huis renoveren?Wacht niet langer en maak uw huis groener door de verlichting aan te passen. Vernieuw uw verlichting door het plaatsen van Led-verlichting in elke ruimte van uw huis.

Met Led-verlichting kunt u uw energieverbruik wel tot 90% verminderen ten opzichte van een gewone gloeilamp. Hierdoor kunt u flink besparen op uw energierekening, wat natuurlijk gunstig is voor alle huishoudens. Daarnaast gaan Led-lampen aanzienlijk langer mee dan traditionele gloeilampen, waardoor ze minder vaak vervangen hoeven te worden.

Elektrisch koken en duurzaamheid: wat zijn de belangrijkste aspecten?

Elektrisch koken is in elk huis mogelijk, alleen moeten er soms wat aanpassingen gedaan worden. Een optie hiervoor is de meterkast of de toevoer van stroom. Het is van belang dat de meterkast voldoende stroom kan genereren voor het gebruik van de kookplaat.

Door een elektricien in te schakelen, kunt u voorkomen dat de stroom uitvalt. Om problemen te voorkomen, is het raadzaam om een elektricien in te schakelen om dit allemaal voor u te regelen. Het gebruik van elektriciteit bij het koken resulteert in bijna geen verlies van elektriciteit, terwijl dit wel het geval is bij gasgestookt koken.

Zonnepanelen

Bent u op zoek naar manieren om uw huis duurzaam te maken? Het plaatsen van zonnepanelen op het dak is een goede keuze. Voor een duurzaam huis kunt u beginnen met het plaatsen van een elektrische kookplaat en Led-verlichting. Controleer voordat u zonnepanelen op het dak plaatst of het dak voldoende draagkracht heeft en in goede staat verkeert.

Voor het duurzamer maken van uw huis heeft u ongeveer 15 zonnepanelen nodig, afhankelijk van het type paneel en de afmetingen van uw dak. Bij normaal gebruik kunt u verwachten dat uw investering in zonnepanelen zichzelf binnen 6 tot 8 jaar terugbetaalt. U moet er ook aan denken dat de panelen onderhoud vereisen voor het zo optimaal mogelijk opvangen van zonnestralen.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1153

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Nastronic

Wij zijn een ervaren speler in de elektrawereld, met jarenlange ervaring zowel binnen als buitenshuis. Onze expertise ligt voornamelijk op het gebied van elektrische installaties en het oplossen van storingen. Of het nu gaat om het vervangen van groepenkasten of het aanleggen van kookgroepen, wij staan voor u klaar. Daarnaast bieden wij ook deskundig advies voor het maken van de juiste keuzes in huis. Twijfelt u bijvoorbeeld welk product het beste bij u past, zoals welk type inductieplaat of welke laadpaal, dan helpen wij u graag verder.


Naast onze specialisatie in elektra, zijn wij ook bedreven in het uitvoeren van verschillende soorten klussen. Heeft u interesse in andere soorten werkzaamheden? Dan komen wij graag bij u langs voor een eventuele opname en bespreken we de mogelijkheden.


Onze diensten zijn beschikbaar in de regio Rotterdam, Den Haag, Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Noord-Brabant.


VCA,NEN 3140