Teamfoto Nastronic
Groepenkast Middelharnis Wij staan in Middelharnis voor u klaar!
Een Elektricien
Werkzaam in Middelharnis, hoofdvestiging Hoogvliet Rotterdam

Groepenkast Middelharnis

Overweegt u om uw groepenkast in Middelharnis te laten vervangen of uitbreiden? Wellicht is uw huidige exemplaar al wat op leeftijd of heeft u kortgeleden enkele nieuwe elektrische apparaten gekocht. Allebei zijn het goede redenen om de groepenkast aan te pakken.

En de elektriciens van Nastronic kunnen u hier bij helpen. Neem contact op via 010 600 1153 of vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier. Dan zullen wij zorgen voor een uitmuntend werkende en veilige groepenkast.

Waarom een groepenkast vervangen in Middelharnis?

Veiligheid en gebruiksgemak staan voorop bij het besluit om een groepenkast te vervangen. De meeste groepenkasten gaan zo'n 15 tot 20 jaar mee. Zodra de groepenkast deze leeftijd bereikt heeft nemen de kans op een onveilige situatie en mogelijke ongemakken toe.

Aardlekschakelaars weigeren soms dienst en schakelaars kunnen bijvoorbeeld inbranden. Daardoor zou brand kunnen ontstaan wat levensgevaarlijke situaties oplevert. Maar er kan nog meer misgaan.

Omdat de hoeveelheid elektrische apparaten maar blijft toenemen en ook steeds krachtiger worden krijgen gedateerde groepenkasten het moeilijk. Als er meerdere apparaten uit dezelfde groep tegelijkertijd worden gebruikt kan dat voor overbelasting zorgen. Wat er toe leidt dat er met enige regelmaat stoppen uitslaan.

Voor het uitbreiden of aanpassen van de groepenkast, bent u bij Nastronic aan het juiste adres.
In Middelharnis en omgeving helpt Nastronic met uw groepenkast

Wanneer een groepenkast uitbreiden in Middelharnis?

Bij overbelasting van bepaalde groepen hoeft een groepenkast niet per se vervangen te worden. Vaak is het voldoende om een bestaande groepenkast uit te breiden. In dat geval creëren we een of een aantal nieuwe groepen.

Door deze aanpassing zal de stroom gelijk verdeeld worden over alle groepen. En mocht u een grootverbruiker als een sauna of jacuzzi willen aanschaffen kunnen we hier een aparte groep voor aanleggen. U heeft dezelfde optie als u er bijvoorbeeld voor kiest om over te schakelen naar elektrisch koken.

De functie van een groepenkast

In elke woning en in ieder pand is een groepenkast aanwezig. Dit is waar de stroom het huis binnenkomt en vervolgens via diverse groepen over het pand wordt verdeeld. Elk deel van de woning ontvangt elektriciteit van een specifieke groep.

Bij het gelijktijdig gebruik van meerdere apparaten uit dezelfde groep loopt u het risico op overbelasting. Wanneer er sprake is van overbelasting of kortsluiting in een groep, zal de groepstop uitschakelen. Of als dat niet gebeurt, zal de aardlekschakelaar in werking treden. Het is dus als het ware een veiligheidssysteem dat er voor zorgt dat er niets ergs gebeurd bij overbelasting.

Contact met Nastronic voor het vervangen of uitbreiden van een groepenkast in Middelharnis

Wilt u voorkomen dat er gevaarlijke situaties ontstaan door uw verouderde groepenkast te vervangen? Of wilt u de groepenkast uitbreiden voor meer gebruiksgemak van uw elektrische apparaten. In Middelharnis kunt u Nastronic inschakelen. Neem contact op via 010 600 1153 of gebruik het contactformulier voor het aanvragen van een offerte.

Nastronic staat voor u klaar in Middelharnis
Over ons

Wij zijn een ervaren speler in de elektrawereld, met jarenlange ervaring zowel binnen als buitenshuis. Onze expertise ligt voornamelijk op het gebied van elektrische installaties en het oplossen van storingen. Of het... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1153

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Nastronic

Wij zijn een ervaren speler in de elektrawereld, met jarenlange ervaring zowel binnen als buitenshuis. Onze expertise ligt voornamelijk op het gebied van elektrische installaties en het oplossen van storingen. Of het nu gaat om het vervangen van groepenkasten of het aanleggen van kookgroepen, wij staan voor u klaar. Daarnaast bieden wij ook deskundig advies voor het maken van de juiste keuzes in huis. Twijfelt u bijvoorbeeld welk product het beste bij u past, zoals welk type inductieplaat of welke laadpaal, dan helpen wij u graag verder.


Naast onze specialisatie in elektra, zijn wij ook bedreven in het uitvoeren van verschillende soorten klussen. Heeft u interesse in andere soorten werkzaamheden? Dan komen wij graag bij u langs voor een eventuele opname en bespreken we de mogelijkheden.


Onze diensten zijn beschikbaar in de regio Rotterdam, Den Haag, Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Noord-Brabant.


VCA,NEN 3140

Reviews van Nastronic

Door M.V.D.V
Op 12 juli 2023
10

Inductiefornuis laten aansluiten, was eigenlijk een fornuis voor krachtgroep maar is vakkundig omgezet zodat hij op een kookgroep werkt. Apparaat werkt super en was snel gedaan. Erg tevreden!

Door D.M
Op 7 juli 2023
10

Onze inductieplaat is dezelfde dag nog geïnstalleerd. Zeer goed geholpen en vriendelijke man!

Door M
Op 1 juli 2023
10

Snel en vakkundig geplaatst. Top.

Door B.W
Op 30 juni 2023
8

Keurige reactie na plaatsing van de klus (perilex aansluiting fase 2 plaatsen). Telefonische contacten gingen daarna goed. Klus keurig (en snel) gedaan.

Door A
Op 8 juni 2023
10

Reageert snel en is duidelijk. Werkt heel netjes! Is erg vriendelijk. Zou Nastronic zeker aanraden aan familie en vriendenn

Door B
Op 6 juni 2023
10

The job has been done properly. Great communication , always on time He even took the time to give me his advice on which induction cooktop to buy. I would definitely recommend him ! Thanks again

Door T.M
Op 6 juni 2023
10

Aardige man,werkte netjes en snel,extra werk werd niet gerekend,gewoon het afgesproken bedrag,zou hem aan bevelen

Door S
Op 2 juni 2023
10

Hele vriendelijke man, met verstand van zaken. Snel en netjes gewerkt en nadat hij klaar was kregen we nog een uitleg hoe de inductie plaat werkt. Wat een topper

Door S
Op 31 mei 2023
10

Begripvolle zaak. Aanrader.

Door R
Op 26 mei 2023
10

Nette jongeman die zijn afspraak nakomt en kennis van zaken heeft. Hij heeft netjes onze kookplaat vervangen door een inductie kookplaat, verschillende keren alles doorgemeten en alles gecontroleerd op werking. Nog wat extra informatie gegeven. Ik kan hem zeker aanbevelen 👍

Door R.D
Op 14 mei 2023
10

Keurige jongen, vriendelijk attent Afspraak nagekomen, en een vakman!! Eductiekookplaat geplaatst, werkblad vermaakt, nieuwe groep geplaatst, 4nieuwe spotjes in koof geplaatst, dik tevreden! Nogmaals bedankt Nasser, Gr Richard

Door E
Op 13 mei 2023
6

Heel vriendelijke man die een duidelijke prijs voorstelde en het voor die prijs heeft gedaan. Ook fijn dat hij snel beschikbaar was. Had de opdracht niet helemaal goed gelezen, waardoor werkzaamheden werden verricht die niet nodig waren. Vervolgens wel netjes opgelost, dus wel tevreden.

Door K
Op 11 mei 2023
10

Wat een bijzonder snelle service! Bij de aansluiting van de Kookgroep moest onverwachts iets kleins aangepast worden. Direct gedaan en de klus geklaard. Naast zijn goede werk ook een gezellig vakman. Bedankt!

Door V
Op 10 mei 2023
10

Hele fijne mensen en snel goed en betaalbaar geregeld

Door R
Op 5 mei 2023
10

Goede elektricien die zijn kennis paraat heeft, houdt aan afspraken en netjes werkt. Bij volgende klus zal ik hem weer benaderen.

Door A
Op 2 mei 2023
10

Goede communicatie, komt afspraken na, werkt netjes. Tevreden met eindresultaat.

Door C
Op 29 april 2023
6

Redelijk werk geleverd en op afspraak gekomen. Dit was beter dan eerder klusser vanuit werkspot. Bedrijven vanuit werkspot werken niet met factuur nog in deze tijd. Ik neem aan dat met factuur duurder wordt dan een erkend bedrijf. Voor de rest is nastronic wel een aardige jongen en komt zijn afspraak na.

Door T
Op 26 april 2023
10

Top service!!!!!!

Door E
Op 24 april 2023
10

In een woord: TOP! Al direct in het eerste bericht van Nastronic werd er meegedacht over hoe mijn situatie het beste kon worden aangepakt. Ik ging van inbouw gaskookplaat naar inductie en de klus ging om het uitbreiden van de groepenkast en doortrekken van een kabel en een perilex stopcontact aanleggen. Nastronic kwam direct met een net prijsvoorstel, en stelde daarbij voor om ook de inductie plaat te installeren en aan te sluiten. Ik was ervan uit gegaan dat ik hier later nog iemand apart voor zou moeten laten komen. Maar Nastronic maakte het voor mij heel makkelijk om aan all-in-one oplossing aan te bieden. Heerlijk. Communicatie verliep vlot en soepel. En de uiteindelijke aanleg van het geheel, inclusief de kabel trekken onder de grond, en het installeren van de inductieplaat was snel voor elkaar. Zelfs toen bleek dat het bestaande gat in het stenen aanrechtblad 1cm te klein was, kon Nastronic dit direct verhelpen door het gat wat groter te slijpen. Dubbel en dwars 5 sterren!

Door D
Op 23 april 2023
10

Heel nette vakman, weet wat hij doet. Liep tegen een klein issue aan in mijn meterkast. Hierdoor liepen de kosten een klein beetje op. Hij heeft dit niet van te voren kunnen weten. Heeft dit in overleg opgelost. Al met al dik tevreden. Kan deze vakman van harte aanbevelen.