Teamfoto Nastronic
Werkzaam in Middelharnis, hoofdvestiging Hoogvliet Rotterdam

NEN-keuring Middelharnis

Heeft u ondersteuning nodig bij het regelen van uw NEN-keuring in Middelharnis? Schakel Nastronic in voor een nauwkeurige NEN-keuring. Onze bekwame monteurs voeren de keuring uit en kunnen meteen eventuele problemen aanpakken.

Wat is een NEN-keuring?

Verschillende NEN-keuringen worden uitgevoerd om de veiligheid van installaties en apparatuur te garanderen. Bij NEN-keuringen, waaronder de NEN-3140, staat de zakelijke kant vaak voorop. Er wordt eveneens een onderscheid gemaakt tussen laagspanning, genormeerd als NEN-1010 of NEN-4010, en hoogspanning zoals NEN-3840.

De NEN-1010 is de dominante norm voor toepassing in particuliere huizen. Dankzij onze deskundigheid als elektricien nemen we Nastronic snel en efficiënt voor u op ons. Aarzel niet om via 010 600 1153 contact met ons op te nemen voor een afspraak.

NEN-1010 keuring in Middelharnis

De NEN-1010 keuring houdt zich bezig met het inspecteren van bestaande elektrische installaties op laagspanning. In een normale woning vallen ook de installaties onder deze regelgeving. Veiligheid en het minimaliseren van brand- en elektrocutiegevaar zijn essentieel bij de NEN-1010 normen.

Bij inspecties en keuringen voor projectafsluitingen wordt vaak deze standaard gehanteerd. Bij keuringen van elektrische installaties voor bijvoorbeeld de overdracht van een woning, wordt deze norm nageleefd. De NEN-1010 is al lange tijd de norm in de laagspanning, en de meeste installaties zullen daarom voldoen aan deze norm.

De NEN-4010 norm is in het leven geroepen als een begrijpelijker alternatief voor de NEN-1010 norm, die naast de NEN-1010 wordt gebruikt. NEN-4010 wordt niet standaard voorgeschreven voor keuringen. Met name is deze norm in het leven geroepen om de NEN-1010 installatie normen beter begrijpelijk te maken voor monteurs.

NEN-3140 keuring in Middelharnis

Bij de NEN-3140 keuringen ligt de focus meer op zakelijke aspecten en dient het als bewijs dat een werkgever voldoet aan de geldende eisen. De normen van de NEN-3140 zijn specifiek voor het gereedmaken van nieuwe installaties. Dit zijn bijvoorbeeld voorschriften die in acht genomen moeten worden bij het plaatsen van zwaardere apparatuur in uw huis, zoals zonnepanelen.

Voor de gewone consument zullen NEN-3140 keuringen niet vaak voorkomen. Als werkgever is het van de hoogst mogelijke waarde om deze keuring regelmatig uit te voeren. Wanneer het aankomt op inspecties volgens de NEN-3140 normen, zijn onze elektriciens er om u te helpen.

De NEN-3140 keuringen zijn vooral gericht op bedrijfsvoering en zijn bijvoorbeeld noodzakelijk om aan te tonen dat een werkgever voldoet aan de relevante normen. De focus van de NEN-3140 ligt met name op het tot stand brengen van nieuwe installaties. Dit geldt ook bij het plaatsen van zwaardere apparaten in huis, zoals bijvoorbeeld zonnepanelen.

In de praktijk zullen NEN-3140 keuringen niet vaak voorkomen voor consumenten. Maar als werkgever is het van essentieel belang om deze keuring op periodieke basis te laten plaatsvinden. Op die manier staan de elektriciens van Nastronic voor u klaar om uw installaties te keuren conform de NEN-3140 specificaties.

Krachtstroom aanleggen laat u doen door een ervaren elektricien van Nastronic.

Wanneer een NEN-keuring?

Voor particulieren is het van belang een NEN-keuring te laten uitvoeren bij ingrijpende veranderingen in de elektrische installatie. Bij het installeren van krachtstroom of extra groepen is een keuring van groot belang. Bij de aanschaf van een nieuwe woning is het aan te raden om een keuring te laten doen.

Het is voor werkgevers belangrijk om periodiek NEN-keuringen uit te voeren. Dankzij deze keuringen kunt u laten zien dat u voldoet aan de relevante wet- en regelgeving. Bovendien draagt dit bij aan uw positie bij bepaalde verzekeraars en verzekert het de veiligheid van uw personeel en klanten.

Schakel Nastronic in voor uw NEN-keuring

Voor het laten uitvoeren van de keuring aan uw elektrische installaties kunt u terecht bij de monteurs van Nastronic. Ons team van deskundige vakmensen kan u begeleiden bij het inspecteren en eventueel aanpassen van uw installatie. U kunt erop vertrouwen dat uw installatie veilig en efficiënt blijft werken.

Neem gerust contact op als u een inspectie wil plannen en wij helpen u verder. Neem contact met ons op via telefoon om te overleggen en de mogelijkheden te bespreken. Laat uw gegevens achter in het contactformulier op onze website, zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Veel gestelde vragen

Is een NEN-keuring vereist in Nederland? In Nederland bestaat er geen verplichting voor een NEN-keuring. Verzekeraars kunnen besluiten een keuring te eisen om deel te nemen en zo de veiligheid van uw installaties te optimaliseren.

Als mijn elektra niet aan de normen voldoet en wordt afgekeurd, wat zijn dan de juiste stappen?

Wanneer het keuringsrapport wordt afgekeurd, zijn aanpassingen nodig in de elektrische installatie. Deze kunt u laten uitvoeren door een elektricien van Nastronic.

Wie mag NEN-keuringen uitvoeren?

NEN-keuringen mogen worden uitgevoerd door een NEN keurmeester. Dit is een persoon die een certificering heeft behaald voor de specifieke NEN norm waar op moet worden gekeurd.

Kan ik een NEN-certificaat controleren?

U kunt de echtheid en geldigheid van NEN-certificaten zelf controleren. Door de QR-code op het NEN certificaat te scannen, kunt u de authenticiteit verifiëren.


Nastronic staat voor u klaar in Middelharnis
Over ons

Wij zijn een ervaren speler in de elektrawereld, met jarenlange ervaring zowel binnen als buitenshuis. Onze expertise ligt voornamelijk op het gebied van elektrische installaties en het oplossen van storingen. Of het... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1153

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor keuring elektrische installaties?

Over Nastronic

Wij zijn een ervaren speler in de elektrawereld, met jarenlange ervaring zowel binnen als buitenshuis. Onze expertise ligt voornamelijk op het gebied van elektrische installaties en het oplossen van storingen. Of het nu gaat om het vervangen van groepenkasten of het aanleggen van kookgroepen, wij staan voor u klaar. Daarnaast bieden wij ook deskundig advies voor het maken van de juiste keuzes in huis. Twijfelt u bijvoorbeeld welk product het beste bij u past, zoals welk type inductieplaat of welke laadpaal, dan helpen wij u graag verder.


Naast onze specialisatie in elektra, zijn wij ook bedreven in het uitvoeren van verschillende soorten klussen. Heeft u interesse in andere soorten werkzaamheden? Dan komen wij graag bij u langs voor een eventuele opname en bespreken we de mogelijkheden.


Onze diensten zijn beschikbaar in de regio Rotterdam, Den Haag, Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Noord-Brabant.


VCA,NEN 3140

Reviews van Nastronic

Door M.V.D.V
Op 12 juli 2023
10

Inductiefornuis laten aansluiten, was eigenlijk een fornuis voor krachtgroep maar is vakkundig omgezet zodat hij op een kookgroep werkt. Apparaat werkt super en was snel gedaan. Erg tevreden!

Door D.M
Op 7 juli 2023
10

Onze inductieplaat is dezelfde dag nog geïnstalleerd. Zeer goed geholpen en vriendelijke man!

Door M
Op 1 juli 2023
10

Snel en vakkundig geplaatst. Top.

Door B.W
Op 30 juni 2023
8

Keurige reactie na plaatsing van de klus (perilex aansluiting fase 2 plaatsen). Telefonische contacten gingen daarna goed. Klus keurig (en snel) gedaan.

Door A
Op 8 juni 2023
10

Reageert snel en is duidelijk. Werkt heel netjes! Is erg vriendelijk. Zou Nastronic zeker aanraden aan familie en vriendenn

Door B
Op 6 juni 2023
10

The job has been done properly. Great communication , always on time He even took the time to give me his advice on which induction cooktop to buy. I would definitely recommend him ! Thanks again

Door T.M
Op 6 juni 2023
10

Aardige man,werkte netjes en snel,extra werk werd niet gerekend,gewoon het afgesproken bedrag,zou hem aan bevelen

Door S
Op 2 juni 2023
10

Hele vriendelijke man, met verstand van zaken. Snel en netjes gewerkt en nadat hij klaar was kregen we nog een uitleg hoe de inductie plaat werkt. Wat een topper

Door S
Op 31 mei 2023
10

Begripvolle zaak. Aanrader.

Door R
Op 26 mei 2023
10

Nette jongeman die zijn afspraak nakomt en kennis van zaken heeft. Hij heeft netjes onze kookplaat vervangen door een inductie kookplaat, verschillende keren alles doorgemeten en alles gecontroleerd op werking. Nog wat extra informatie gegeven. Ik kan hem zeker aanbevelen 👍

Door R.D
Op 14 mei 2023
10

Keurige jongen, vriendelijk attent Afspraak nagekomen, en een vakman!! Eductiekookplaat geplaatst, werkblad vermaakt, nieuwe groep geplaatst, 4nieuwe spotjes in koof geplaatst, dik tevreden! Nogmaals bedankt Nasser, Gr Richard

Door E
Op 13 mei 2023
6

Heel vriendelijke man die een duidelijke prijs voorstelde en het voor die prijs heeft gedaan. Ook fijn dat hij snel beschikbaar was. Had de opdracht niet helemaal goed gelezen, waardoor werkzaamheden werden verricht die niet nodig waren. Vervolgens wel netjes opgelost, dus wel tevreden.

Door K
Op 11 mei 2023
10

Wat een bijzonder snelle service! Bij de aansluiting van de Kookgroep moest onverwachts iets kleins aangepast worden. Direct gedaan en de klus geklaard. Naast zijn goede werk ook een gezellig vakman. Bedankt!

Door V
Op 10 mei 2023
10

Hele fijne mensen en snel goed en betaalbaar geregeld

Door R
Op 5 mei 2023
10

Goede elektricien die zijn kennis paraat heeft, houdt aan afspraken en netjes werkt. Bij volgende klus zal ik hem weer benaderen.

Door A
Op 2 mei 2023
10

Goede communicatie, komt afspraken na, werkt netjes. Tevreden met eindresultaat.

Door C
Op 29 april 2023
6

Redelijk werk geleverd en op afspraak gekomen. Dit was beter dan eerder klusser vanuit werkspot. Bedrijven vanuit werkspot werken niet met factuur nog in deze tijd. Ik neem aan dat met factuur duurder wordt dan een erkend bedrijf. Voor de rest is nastronic wel een aardige jongen en komt zijn afspraak na.

Door T
Op 26 april 2023
10

Top service!!!!!!

Door E
Op 24 april 2023
10

In een woord: TOP! Al direct in het eerste bericht van Nastronic werd er meegedacht over hoe mijn situatie het beste kon worden aangepakt. Ik ging van inbouw gaskookplaat naar inductie en de klus ging om het uitbreiden van de groepenkast en doortrekken van een kabel en een perilex stopcontact aanleggen. Nastronic kwam direct met een net prijsvoorstel, en stelde daarbij voor om ook de inductie plaat te installeren en aan te sluiten. Ik was ervan uit gegaan dat ik hier later nog iemand apart voor zou moeten laten komen. Maar Nastronic maakte het voor mij heel makkelijk om aan all-in-one oplossing aan te bieden. Heerlijk. Communicatie verliep vlot en soepel. En de uiteindelijke aanleg van het geheel, inclusief de kabel trekken onder de grond, en het installeren van de inductieplaat was snel voor elkaar. Zelfs toen bleek dat het bestaande gat in het stenen aanrechtblad 1cm te klein was, kon Nastronic dit direct verhelpen door het gat wat groter te slijpen. Dubbel en dwars 5 sterren!

Door D
Op 23 april 2023
10

Heel nette vakman, weet wat hij doet. Liep tegen een klein issue aan in mijn meterkast. Hierdoor liepen de kosten een klein beetje op. Hij heeft dit niet van te voren kunnen weten. Heeft dit in overleg opgelost. Al met al dik tevreden. Kan deze vakman van harte aanbevelen.