Teamfoto Nastronic
Werkzaam in Middelharnis, hoofdvestiging Hoogvliet Rotterdam

Kortsluiting Middelharnis

Is er een stroomgroep in uw woning uitgevallen door kortsluiting? Dan wilt u dit waarschijnlijk zo snel mogelijk hersteld hebben. Zonder elektriciteit de dag doorkomen is geen pretje.

Wanneer u weer snel elektriciteit wilt hebben, kunt u een beroep doen op de storingsdienst van Nastronic. Onze monteurs zijn er om u snel te helpen bij het verhelpen van het probleem. Neem direct contact op met 010 600 1153 en onze elektricien is onderweg naar uw locatie.

Kortsluiting Middelharnis snel verholpen

Een snelle oplossing voor kortsluiting in Middelharnis is absoluut noodzakelijk. Juist wanneer het cruciale stroomgroepen betreft, zoals die van de keuken of de verwarming. Wacht niet langer en neem meteen contact op met Nastronic.

Ons ervaren team van elektriciens is direct inzetbaar om u te ondersteunen bij het lokaliseren en herstellen van het probleem. Onze storingsmonteurs zijn continu onderweg om ervoor te zorgen dat u niet lang verstoken blijft van elektriciteit. Wanneer u belt naar 010 600 1153, zullen we direct nagaan hoe we u van dienst kunnen zijn.

Als onze responstijd door drukte wordt beïnvloed en niet snel genoeg is, Bij ons helpt een medewerker telefonisch zonder extra kosten bij het zoeken naar een oplossing! U kunt erop rekenen dat alle stroomvoorzieningen snel weer functioneren zoals het hoort.

Stekkerproef

Bij stroomuitval in een deel van het huis kan het voorkomen dat een specifiek apparaat het probleem veroorzaakt. Als u geld wilt besparen en direct actie wilt ondernemen, is het handig om zelf een stekkerproef uit te voeren. Meer inzicht in hoe dit werkt? Klik hier voor de uitleg.

Spoeddienst van Nastronic

Bij kortsluiting, stroomuitval en storingen kunt u altijd rekenen op assistentie van de spoeddienst van Nastronic. Met onze monteur die onderweg is, bieden we u altijd de snelste service bij spoedgevallen. Kunnen we vanwege drukte niet op tijd aanwezig zijn, dan zal een medewerker u telefonisch ondersteunen bij het vinden van een alternatief.

Twijfel niet om te bellen naar 010 600 1153 om onze hulp in te schakelen. Wanneer er weinig haast is of bellen een uitdaging vormt, mag u gerust een bericht achterlaten in het contactformulier. Reken op Nastronic voor het oplossen van technische problemen in de elektra.

Mogelijke oorzaken van kortsluiting

Er zijn diverse oorzaken voor kortsluiting in het elektrische circuit. Een van de veelvoorkomende redenen is bijvoorbeeld een apparaat dat kapot is en ervoor zorgt dat de elektriciteitsgroep uitvalt. Achterhaal het verantwoordelijke apparaat door een stekkerproef uit te voeren.

Ook overbelasting kan een van de boosdoeners zijn. Het stroomnetwerk kan overbelast raken en uitvallen als er meerdere apparaten op dezelfde groep worden aangesloten. U kunt dit probleem heel goed oplossen door een van de apparaten op een andere groep aan te sluiten.

Veel gestelde vragen

Wat wordt er precies bedoeld met kortsluiting?

Als de weerstand in een elektrisch circuit uitzonderlijk laag is, is er sprake van kortsluiting. Doorgaans ontstaat kortsluiting in huis doordat twee elektrische draden elkaar raken in een beschadigde kabel.

Waar is de bron van de kortsluiting te vinden?

Als u controleert welke groep uitgevallen is, krijgt u een indicatie van waar de kortsluiting zich heeft gemanifesteerd. Hierna kunt u een stekkerproef uitvoeren om het kapotte apparaat te vinden.

Kan kortsluiting leiden tot vlammen?

Bij kortsluiting kan er aardig wat warmte ontstaan in de elektrische bedrading. De hitte die wordt gegenereerd, kan eenvoudig nabijgelegen doek, papier of stof in brand zetten.


Gerelateerde pagina's

Nastronic staat voor u klaar in Middelharnis
Over ons

Wij zijn een ervaren speler in de elektrawereld, met jarenlange ervaring zowel binnen als buitenshuis. Onze expertise ligt voornamelijk op het gebied van elektrische installaties en het oplossen van storingen. Of het... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1153

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor kortsluiting oplossen?

Over Nastronic

Wij zijn een ervaren speler in de elektrawereld, met jarenlange ervaring zowel binnen als buitenshuis. Onze expertise ligt voornamelijk op het gebied van elektrische installaties en het oplossen van storingen. Of het nu gaat om het vervangen van groepenkasten of het aanleggen van kookgroepen, wij staan voor u klaar. Daarnaast bieden wij ook deskundig advies voor het maken van de juiste keuzes in huis. Twijfelt u bijvoorbeeld welk product het beste bij u past, zoals welk type inductieplaat of welke laadpaal, dan helpen wij u graag verder.


Naast onze specialisatie in elektra, zijn wij ook bedreven in het uitvoeren van verschillende soorten klussen. Heeft u interesse in andere soorten werkzaamheden? Dan komen wij graag bij u langs voor een eventuele opname en bespreken we de mogelijkheden.


Onze diensten zijn beschikbaar in de regio Rotterdam, Den Haag, Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Noord-Brabant.


VCA,NEN 3140

Reviews van Nastronic

Door M.V.D.V
Op 12 juli 2023
10

Inductiefornuis laten aansluiten, was eigenlijk een fornuis voor krachtgroep maar is vakkundig omgezet zodat hij op een kookgroep werkt. Apparaat werkt super en was snel gedaan. Erg tevreden!

Door D.M
Op 7 juli 2023
10

Onze inductieplaat is dezelfde dag nog geïnstalleerd. Zeer goed geholpen en vriendelijke man!

Door M
Op 1 juli 2023
10

Snel en vakkundig geplaatst. Top.

Door B.W
Op 30 juni 2023
8

Keurige reactie na plaatsing van de klus (perilex aansluiting fase 2 plaatsen). Telefonische contacten gingen daarna goed. Klus keurig (en snel) gedaan.

Door A
Op 8 juni 2023
10

Reageert snel en is duidelijk. Werkt heel netjes! Is erg vriendelijk. Zou Nastronic zeker aanraden aan familie en vriendenn

Door B
Op 6 juni 2023
10

The job has been done properly. Great communication , always on time He even took the time to give me his advice on which induction cooktop to buy. I would definitely recommend him ! Thanks again

Door T.M
Op 6 juni 2023
10

Aardige man,werkte netjes en snel,extra werk werd niet gerekend,gewoon het afgesproken bedrag,zou hem aan bevelen

Door S
Op 2 juni 2023
10

Hele vriendelijke man, met verstand van zaken. Snel en netjes gewerkt en nadat hij klaar was kregen we nog een uitleg hoe de inductie plaat werkt. Wat een topper

Door S
Op 31 mei 2023
10

Begripvolle zaak. Aanrader.

Door R
Op 26 mei 2023
10

Nette jongeman die zijn afspraak nakomt en kennis van zaken heeft. Hij heeft netjes onze kookplaat vervangen door een inductie kookplaat, verschillende keren alles doorgemeten en alles gecontroleerd op werking. Nog wat extra informatie gegeven. Ik kan hem zeker aanbevelen 👍

Door R.D
Op 14 mei 2023
10

Keurige jongen, vriendelijk attent Afspraak nagekomen, en een vakman!! Eductiekookplaat geplaatst, werkblad vermaakt, nieuwe groep geplaatst, 4nieuwe spotjes in koof geplaatst, dik tevreden! Nogmaals bedankt Nasser, Gr Richard

Door E
Op 13 mei 2023
6

Heel vriendelijke man die een duidelijke prijs voorstelde en het voor die prijs heeft gedaan. Ook fijn dat hij snel beschikbaar was. Had de opdracht niet helemaal goed gelezen, waardoor werkzaamheden werden verricht die niet nodig waren. Vervolgens wel netjes opgelost, dus wel tevreden.

Door K
Op 11 mei 2023
10

Wat een bijzonder snelle service! Bij de aansluiting van de Kookgroep moest onverwachts iets kleins aangepast worden. Direct gedaan en de klus geklaard. Naast zijn goede werk ook een gezellig vakman. Bedankt!

Door V
Op 10 mei 2023
10

Hele fijne mensen en snel goed en betaalbaar geregeld

Door R
Op 5 mei 2023
10

Goede elektricien die zijn kennis paraat heeft, houdt aan afspraken en netjes werkt. Bij volgende klus zal ik hem weer benaderen.

Door A
Op 2 mei 2023
10

Goede communicatie, komt afspraken na, werkt netjes. Tevreden met eindresultaat.

Door C
Op 29 april 2023
6

Redelijk werk geleverd en op afspraak gekomen. Dit was beter dan eerder klusser vanuit werkspot. Bedrijven vanuit werkspot werken niet met factuur nog in deze tijd. Ik neem aan dat met factuur duurder wordt dan een erkend bedrijf. Voor de rest is nastronic wel een aardige jongen en komt zijn afspraak na.

Door T
Op 26 april 2023
10

Top service!!!!!!

Door E
Op 24 april 2023
10

In een woord: TOP! Al direct in het eerste bericht van Nastronic werd er meegedacht over hoe mijn situatie het beste kon worden aangepakt. Ik ging van inbouw gaskookplaat naar inductie en de klus ging om het uitbreiden van de groepenkast en doortrekken van een kabel en een perilex stopcontact aanleggen. Nastronic kwam direct met een net prijsvoorstel, en stelde daarbij voor om ook de inductie plaat te installeren en aan te sluiten. Ik was ervan uit gegaan dat ik hier later nog iemand apart voor zou moeten laten komen. Maar Nastronic maakte het voor mij heel makkelijk om aan all-in-one oplossing aan te bieden. Heerlijk. Communicatie verliep vlot en soepel. En de uiteindelijke aanleg van het geheel, inclusief de kabel trekken onder de grond, en het installeren van de inductieplaat was snel voor elkaar. Zelfs toen bleek dat het bestaande gat in het stenen aanrechtblad 1cm te klein was, kon Nastronic dit direct verhelpen door het gat wat groter te slijpen. Dubbel en dwars 5 sterren!

Door D
Op 23 april 2023
10

Heel nette vakman, weet wat hij doet. Liep tegen een klein issue aan in mijn meterkast. Hierdoor liepen de kosten een klein beetje op. Hij heeft dit niet van te voren kunnen weten. Heeft dit in overleg opgelost. Al met al dik tevreden. Kan deze vakman van harte aanbevelen.