Teamfoto Nastronic
Werkzaam in Middelharnis, hoofdvestiging Hoogvliet Rotterdam

Groepenkast uitbreiden Middelharnis

Ligt de behoefte aan een extra stroomgroep er vanwege het gebruik van meer zware apparatuur of een minder efficiënte verdeling? Het is om diverse redenen verstandig om de groepenkast te laten aanpassen. Bij Nastronic is de uitbreiding van uw groepenkast in Middelharnis snel, voordelig en vakkundig geregeld; dé expert in groepenkasten waar u op kunt bouwen.

Extra groepen aanleggen Middelharnis

Als u van plan bent om extra zware apparaten, zoals een koelkast, droger of verwarmingstoestel, te installeren, kan dit problemen veroorzaken voor uw bestaande stroomgroepen. Als voorzorgsmaatregel kan het zijn dat u een extra groep moet laten installeren om kortsluiting en overbelasting te voorkomen. Ook bij het in gebruik nemen van bijvoorbeeld zonnepanelen zult u een extra groep nodig hebben.

Bij het moderniseren of aanpassen van uw huis in Middelharnis kan het installeren van een extra groep een slimme keuze zijn. Vergeet niet dat er maximaal vier groepen op één aardlekschakelaar mogen worden aangesloten. Ook een extra aardlekschakelaar plaatsen kan dus een bijkomende klus zijn.

Is er een noodzaak voor extra groepen of wilt u vakkundig advies hierover? Kom naar Nastronic voor de juiste ondersteuning! Met al hun expertise over groepenkasten kunnen onze bekwame elektriciens u voorzien van de juiste hulp en begeleiding.

Heeft u vragen over de beschikbare mogelijkheden, de noodzaak en de investering? Laat het ons weten en neem contact op met Nastronic. Heeft u vragen of opmerkingen? Laat dan een bericht achter via het contactformulier op de website. Ons team zal spoedig reageren op uw aanvraag. Als u liever belt voor contact, dan is dat een optie! Bel 010 600 1153 voor een snelle verbinding.

Voor het uitbreiden of aanpassen van de groepenkast, bent u bij Nastronic aan het juiste adres.
In Middelharnis en omgeving helpt Nastronic met uw groepenkast

Waarom groepenkast uitbreiden?

Er zijn genoeg situaties waarbij het uitbreiden van de groepenkast in Middelharnis een slimme zet kan zijn. Heeft u een elektrische kookplaat en overweegt u het aansluiten van een grote Amerikaanse koelkast? Als gevolg hiervan is het mogelijk dat al uw keukenapparatuur niet meer genoeg stroom ontvangt van de keukengroep.

Ook door een hoog elektriciteitsverbruik in uw woning kan het noodzakelijk zijn om uw groepenkast uit te breiden. Een illustratie hiervan is wanneer er vaak tegelijkertijd een tv, een stereo-installatie en meerdere (spel)computers worden ingeschakeld op dezelfde stroomgroep. Als er veel apparaten tegelijkertijd worden gebruikt, kan het uitbreiden van de groepenkast veel hulp bieden voor uw stroomnetwerk.

Hoeveel groepen heeft u nodig?

Voor het bepalen van het aantal stroomgroepen dat nodig is in uw woning, kijkt u naar uw verbruik en de huidige groepenindeling. Verscheidene woningen zijn uitgerust met een stroomcircuit dat bepaalde delen van het huis van elektriciteit voorziet. Bij moderne huizen met tal van zware apparatuur zult u al snel problemen opmerken, bijvoorbeeld in de wasruimte of keuken.

Het is een uitdaging om vooraf vast te stellen hoeveel groepen optimaal zijn voor uw woning. Het aantal benodigde stroomgroepen hangt vaak af van de omvang van uw gezin. Een groot huishouden zal op meerdere posities in de woning snel meerdere apparaten tegelijk inzetten.

Heeft u twijfels over het benodigde aantal stroomgroepen? Laat onze vakmensen u adviseren en begeleiden bij uw keuze. Wij staan voor u klaar om u te begeleiden bij het slim verdelen van stroomgroepen volgens uw gebruiksbehoeften. Uw elektriciteitsgebruik loopt zonder hinderlijke onderbrekingen.

Laat uw groepenkast uitbreiden door Nastronic

Voor een probleemloze elektra klus is het aan te raden om een professionele elektricien in te huren. Een ervaren en deskundige specialist zorgt voor een veilige installatie en een onberispelijke werking. Bij Nastronic kunt u vertrouwen op de deskundigheid van de monteur.

Heeft u hulp nodig bij het uitbreiden van uw groepenkast in Middelharnis? Wij helpen u graag op weg. De monteurs van Nastronic zullen snel reageren op uw verzoeken en uw wensen zorgvuldig in overweging nemen. Bij vragen kunt u altijd bellen naar 010 600 1153 of het contactformulier op de website invullen om ons te bereiken.

Groepenkast uitbreiden voor krachtstroom

Soms kan het ook zijn dat u erg zware elektronische installaties wilt aanleggen in uw woning. Denk eens aan een inductiekookplaat, een persoonlijke sauna of een laadpaal voor een elektrische auto. Deze apparatuur weegt veel meer dan standaard apparaten als een koelkast of vriezer.

Het is essentieel om bij het installeren van deze apparaten niet alleen een extra groep aan te leggen in de groepenkast. Voor krachtstroom is nodig als u een hoogwaardige inductiekookplaat gebruikt. Als u deze apparatuur wilt aansluiten, kunnen wij u ondersteunen met het aanleggen van krachtstroom in uw woning.

Veel gestelde vragen

Kan de groepenkast worden uitgebreid na nieuwe installaties?

Indien er meer energie gebruikt wordt in uw huis, dan kunnen extra groepen worden geïnstalleerd. In sommige gevallen kan het verstandiger zijn om de groepenkast helemaal te vervangen.

Heb je de mogelijkheid om zelf een extra stroomgroep aan te leggen?

Als je niet weet waar je mee bezig bent, kan het werken met elektriciteit gevaarlijk zijn. Voor de veiligheid thuis is dit echt geen verstandige keuze.

Hoeveel groepen zijn maximaal toegestaan in je groepenkast?

Het aantal groepen in een groepenkast mag niet boven de 12 uitkomen. Bij elke hoofdschakelaar in de groepenkast mogen maximaal 4 groepen worden geïnstalleerd.

Wat zijn voorbeelden van elektronische apparaten die als zwaar worden beschouwd?

Om problemen te voorkomen, is het verstandig om zware elektronische apparatuur op aparte groepen aan te sluiten. Vergeet niet de vaatwasser, een koel-vriescombinatie, de droger en een oven.


Nastronic staat voor u klaar in Middelharnis
Over ons

Wij zijn een ervaren speler in de elektrawereld, met jarenlange ervaring zowel binnen als buitenshuis. Onze expertise ligt voornamelijk op het gebied van elektrische installaties en het oplossen van storingen. Of het... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1153

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor extra groep aanleggen?

Over Nastronic

Wij zijn een ervaren speler in de elektrawereld, met jarenlange ervaring zowel binnen als buitenshuis. Onze expertise ligt voornamelijk op het gebied van elektrische installaties en het oplossen van storingen. Of het nu gaat om het vervangen van groepenkasten of het aanleggen van kookgroepen, wij staan voor u klaar. Daarnaast bieden wij ook deskundig advies voor het maken van de juiste keuzes in huis. Twijfelt u bijvoorbeeld welk product het beste bij u past, zoals welk type inductieplaat of welke laadpaal, dan helpen wij u graag verder.


Naast onze specialisatie in elektra, zijn wij ook bedreven in het uitvoeren van verschillende soorten klussen. Heeft u interesse in andere soorten werkzaamheden? Dan komen wij graag bij u langs voor een eventuele opname en bespreken we de mogelijkheden.


Onze diensten zijn beschikbaar in de regio Rotterdam, Den Haag, Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Noord-Brabant.


VCA,NEN 3140

Reviews van Nastronic

Door M.V.D.V
Op 12 juli 2023
10

Inductiefornuis laten aansluiten, was eigenlijk een fornuis voor krachtgroep maar is vakkundig omgezet zodat hij op een kookgroep werkt. Apparaat werkt super en was snel gedaan. Erg tevreden!

Door D.M
Op 7 juli 2023
10

Onze inductieplaat is dezelfde dag nog geïnstalleerd. Zeer goed geholpen en vriendelijke man!

Door M
Op 1 juli 2023
10

Snel en vakkundig geplaatst. Top.

Door B.W
Op 30 juni 2023
8

Keurige reactie na plaatsing van de klus (perilex aansluiting fase 2 plaatsen). Telefonische contacten gingen daarna goed. Klus keurig (en snel) gedaan.

Door A
Op 8 juni 2023
10

Reageert snel en is duidelijk. Werkt heel netjes! Is erg vriendelijk. Zou Nastronic zeker aanraden aan familie en vriendenn

Door B
Op 6 juni 2023
10

The job has been done properly. Great communication , always on time He even took the time to give me his advice on which induction cooktop to buy. I would definitely recommend him ! Thanks again

Door T.M
Op 6 juni 2023
10

Aardige man,werkte netjes en snel,extra werk werd niet gerekend,gewoon het afgesproken bedrag,zou hem aan bevelen

Door S
Op 2 juni 2023
10

Hele vriendelijke man, met verstand van zaken. Snel en netjes gewerkt en nadat hij klaar was kregen we nog een uitleg hoe de inductie plaat werkt. Wat een topper

Door S
Op 31 mei 2023
10

Begripvolle zaak. Aanrader.

Door R
Op 26 mei 2023
10

Nette jongeman die zijn afspraak nakomt en kennis van zaken heeft. Hij heeft netjes onze kookplaat vervangen door een inductie kookplaat, verschillende keren alles doorgemeten en alles gecontroleerd op werking. Nog wat extra informatie gegeven. Ik kan hem zeker aanbevelen 👍

Door R.D
Op 14 mei 2023
10

Keurige jongen, vriendelijk attent Afspraak nagekomen, en een vakman!! Eductiekookplaat geplaatst, werkblad vermaakt, nieuwe groep geplaatst, 4nieuwe spotjes in koof geplaatst, dik tevreden! Nogmaals bedankt Nasser, Gr Richard

Door E
Op 13 mei 2023
6

Heel vriendelijke man die een duidelijke prijs voorstelde en het voor die prijs heeft gedaan. Ook fijn dat hij snel beschikbaar was. Had de opdracht niet helemaal goed gelezen, waardoor werkzaamheden werden verricht die niet nodig waren. Vervolgens wel netjes opgelost, dus wel tevreden.

Door K
Op 11 mei 2023
10

Wat een bijzonder snelle service! Bij de aansluiting van de Kookgroep moest onverwachts iets kleins aangepast worden. Direct gedaan en de klus geklaard. Naast zijn goede werk ook een gezellig vakman. Bedankt!

Door V
Op 10 mei 2023
10

Hele fijne mensen en snel goed en betaalbaar geregeld

Door R
Op 5 mei 2023
10

Goede elektricien die zijn kennis paraat heeft, houdt aan afspraken en netjes werkt. Bij volgende klus zal ik hem weer benaderen.

Door A
Op 2 mei 2023
10

Goede communicatie, komt afspraken na, werkt netjes. Tevreden met eindresultaat.

Door C
Op 29 april 2023
6

Redelijk werk geleverd en op afspraak gekomen. Dit was beter dan eerder klusser vanuit werkspot. Bedrijven vanuit werkspot werken niet met factuur nog in deze tijd. Ik neem aan dat met factuur duurder wordt dan een erkend bedrijf. Voor de rest is nastronic wel een aardige jongen en komt zijn afspraak na.

Door T
Op 26 april 2023
10

Top service!!!!!!

Door E
Op 24 april 2023
10

In een woord: TOP! Al direct in het eerste bericht van Nastronic werd er meegedacht over hoe mijn situatie het beste kon worden aangepakt. Ik ging van inbouw gaskookplaat naar inductie en de klus ging om het uitbreiden van de groepenkast en doortrekken van een kabel en een perilex stopcontact aanleggen. Nastronic kwam direct met een net prijsvoorstel, en stelde daarbij voor om ook de inductie plaat te installeren en aan te sluiten. Ik was ervan uit gegaan dat ik hier later nog iemand apart voor zou moeten laten komen. Maar Nastronic maakte het voor mij heel makkelijk om aan all-in-one oplossing aan te bieden. Heerlijk. Communicatie verliep vlot en soepel. En de uiteindelijke aanleg van het geheel, inclusief de kabel trekken onder de grond, en het installeren van de inductieplaat was snel voor elkaar. Zelfs toen bleek dat het bestaande gat in het stenen aanrechtblad 1cm te klein was, kon Nastronic dit direct verhelpen door het gat wat groter te slijpen. Dubbel en dwars 5 sterren!

Door D
Op 23 april 2023
10

Heel nette vakman, weet wat hij doet. Liep tegen een klein issue aan in mijn meterkast. Hierdoor liepen de kosten een klein beetje op. Hij heeft dit niet van te voren kunnen weten. Heeft dit in overleg opgelost. Al met al dik tevreden. Kan deze vakman van harte aanbevelen.