Teamfoto Nastronic
Stroomstoring Middelharnis Wij staan in Middelharnis voor u klaar!
Een Elektricien
Werkzaam in Middelharnis, hoofdvestiging Hoogvliet Rotterdam

Stroomstoring Middelharnis

Is er sprake van stroomuitval in Middelharnis en heeft u met spoed hulp nodig? Onze ervaren elektriciens zijn direct beschikbaar om spoedklussen aan te pakken! Onze deskundige personeel heeft razendsnel de reden van uw stroomstoring ontdekt en verholpen.

Het kan erg vervelend zijn om zonder stroom in huis te zitten, wij begrijpen dat maar al te goed. De koelkast werkt niet, het is niet mogelijk om te werken op de computer en misschien werkt de verwarming niet. Onze storingsmedewerkers zijn continu onderweg en arriveren snel op locatie.

Wenst u met spoed een elektricien voor een stroomstoring in Middelharnis? Neem onmiddellijk contact op met een medewerker door te bellen naar 010 600 1153. We regelen snel dat u weer kunt beschikken over de belangrijkste voorzieningen in uw huis!

Elektra storing Middelharnis snel verholpen

Bij meldingen van een elektra storing in Middelharnis streven wij ernaar om deze zo snel mogelijk verholpen te hebben. Als de elektriciteit ineens stopt, is dat niet fijn, dat realiseren wij ons bij Nastronic heel goed. Een kortere storing zorgt ervoor dat u vlugger weer kunt doen wat u wilt.

We kunnen helaas niet altijd onmiddellijk alle storingen oplossen. Soms is het probleem wat complexer dan gedacht of ervaart u plotseling veel meer drukte dan gebruikelijk. Vertrouw op onze inzet om u zo snel en goed als mogelijk van dienst te zijn.

Stekkerproef

Soms kan een stroomstoring verward worden met kortsluiting. Het gebrek zit hier niet in de stroomtoevoer of -verdeling. Een specifiek apparaat is vaak hetgeen dat kortsluiting veroorzaakt.

Kijk of er sprake is van kortsluiting en los dit zelf op door een stekkerproef te doen voor een snelle identificatie. Voer een stekkerproef uit om de oorzaak van het probleem te identificeren en isoleren. Klik hier voor een handleiding over het uitvoeren van een stekkerproef.

Hulp nodig bij een stroomstoring? Nastronic helpt u verder in Middelharnis!

Spoed storingsdienst Nastronic

Bij ons kunt u rekenen op een spoeddienst die zich richt op het verhelpen van storingen. Wanneer u Nastronic inschakelt, kunt u erop vertrouwen dat de storing vakkundig en snel wordt aangepakt door onze toegewijde storingsmonteurs. Bij Nastronic duurt het nooit lang voordat de storing is gelokaliseerd en verholpen.

In het geval dat het niet lukt voor ons om zelf iemand naar de storingsdienst te sturen, Wij hebben direct contact met elektriciens die meteen beschikbaar zijn en deze taak snel en efficiënt kunnen uitvoeren. Aarzelt u nog? Bel met spoed 010 600 1153 om direct bij uw stroomstoring geholpen te worden.

Stroomstoring in huis: mogelijke oorzaken

Verscheidene factoren kunnen ertoe leiden dat uw huis te maken krijgt met stroomstoring. Dit maakt het vaak lastig om de storing zelf op te sporen en te verhelpen. Om zo goed en snel mogelijk geholpen te kunnen worden zijn er echter wel een paar dingen die u alvast kunt uitzoeken.

Start met het controleren door een stekkerproef uit te voeren. Indien de groep is uitgevallen, haal dan alle stekkers uit het stopcontact en probeer de groep weer in te schakelen. Na een succesvolle poging kunt u de stekkers een voor een weer in het stopcontact steken, totdat de groep uitvalt.

Als dit niet helpt of gaat de stroom helemaal niet meer aan? Controleer ook bij uw buren of er stroom is. Als uw buren geen stroomtoevoer hebben, kan de storing wellicht bij de netbeheerder liggen.

Wanneer de stroomuitval door de netbeheerder wordt veroorzaakt, kan een elektricien u helaas niet van hulp voorzien. Contacteer de netbeheerder om melding te maken, het vereist dan enkel geduldig wachten tot de stroom weer hersteld wordt. Geduldig afwachten is nu het devies totdat de stroomvoorziening hersteld is.

Laat Nastronic uw stroomuitval oplossen

Is er bij u thuis een groep uitgevallen of zelfs spraken van een volledige stroomstoring? Als het probleem niet veroorzaakt wordt door een aangesloten apparaat of de netbeheerder, dan staan de vakbekwame elektriciens van Nastronic direct voor u klaar. Onze deskundige elektriciens van Nastronic zijn snel ter plaatse om u te assisteren.

Onze hulpteam is continu onderweg om direct ter plaatse te zijn bij spoedgevallen. Neem direct contact met ons op via 010 600 1153 om snel een monteur naar u toe te laten komen voor herstel van de stroomvoorzieningen. U bent verzekerd van een snelle herstel van de stroom in uw woning.

Veel gestelde vragen

Hoe lang blijft de koelkast koud zonder stroomvoorziening?

Hoewel de tijdsduur kan verschillen, blijven de meeste koelkasten tussen de 12 en 24 uur koud. Om de koelkast zo koel mogelijk te houden, is het belangrijk om hem zo min mogelijk te openen.

Hoe lang blijven de inhoud van een vriezer goed bevroren zonder stroom?

In een vriezer die niet is aangesloten op het licht, blijven diepgevroren producten ongeveer 24 uur bevroren. Voor minimale kouverlies is het advies om de vriezer niet te openen.

Hoe kan ik zelf reageren op stroomuitval in mijn woning?

Als er een stroomstoring optreedt, kunt u het beste als eerste een stekkerproef doen. Controleer daarnaast of u de schakelaar in de groepenkast omhoog kunt zetten en of uw buren stroom hebben.

Nastronic staat voor u klaar in Middelharnis
Over ons

Wij zijn een ervaren speler in de elektrawereld, met jarenlange ervaring zowel binnen als buitenshuis. Onze expertise ligt voornamelijk op het gebied van elektrische installaties en het oplossen van storingen. Of het... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1153

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Nastronic

Wij zijn een ervaren speler in de elektrawereld, met jarenlange ervaring zowel binnen als buitenshuis. Onze expertise ligt voornamelijk op het gebied van elektrische installaties en het oplossen van storingen. Of het nu gaat om het vervangen van groepenkasten of het aanleggen van kookgroepen, wij staan voor u klaar. Daarnaast bieden wij ook deskundig advies voor het maken van de juiste keuzes in huis. Twijfelt u bijvoorbeeld welk product het beste bij u past, zoals welk type inductieplaat of welke laadpaal, dan helpen wij u graag verder.


Naast onze specialisatie in elektra, zijn wij ook bedreven in het uitvoeren van verschillende soorten klussen. Heeft u interesse in andere soorten werkzaamheden? Dan komen wij graag bij u langs voor een eventuele opname en bespreken we de mogelijkheden.


Onze diensten zijn beschikbaar in de regio Rotterdam, Den Haag, Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Noord-Brabant.


VCA,NEN 3140

Reviews van Nastronic

Door M.V.D.V
Op 12 juli 2023
10

Inductiefornuis laten aansluiten, was eigenlijk een fornuis voor krachtgroep maar is vakkundig omgezet zodat hij op een kookgroep werkt. Apparaat werkt super en was snel gedaan. Erg tevreden!

Door D.M
Op 7 juli 2023
10

Onze inductieplaat is dezelfde dag nog geïnstalleerd. Zeer goed geholpen en vriendelijke man!

Door M
Op 1 juli 2023
10

Snel en vakkundig geplaatst. Top.

Door B.W
Op 30 juni 2023
8

Keurige reactie na plaatsing van de klus (perilex aansluiting fase 2 plaatsen). Telefonische contacten gingen daarna goed. Klus keurig (en snel) gedaan.

Door A
Op 8 juni 2023
10

Reageert snel en is duidelijk. Werkt heel netjes! Is erg vriendelijk. Zou Nastronic zeker aanraden aan familie en vriendenn

Door B
Op 6 juni 2023
10

The job has been done properly. Great communication , always on time He even took the time to give me his advice on which induction cooktop to buy. I would definitely recommend him ! Thanks again

Door T.M
Op 6 juni 2023
10

Aardige man,werkte netjes en snel,extra werk werd niet gerekend,gewoon het afgesproken bedrag,zou hem aan bevelen

Door S
Op 2 juni 2023
10

Hele vriendelijke man, met verstand van zaken. Snel en netjes gewerkt en nadat hij klaar was kregen we nog een uitleg hoe de inductie plaat werkt. Wat een topper

Door S
Op 31 mei 2023
10

Begripvolle zaak. Aanrader.

Door R
Op 26 mei 2023
10

Nette jongeman die zijn afspraak nakomt en kennis van zaken heeft. Hij heeft netjes onze kookplaat vervangen door een inductie kookplaat, verschillende keren alles doorgemeten en alles gecontroleerd op werking. Nog wat extra informatie gegeven. Ik kan hem zeker aanbevelen 👍

Door R.D
Op 14 mei 2023
10

Keurige jongen, vriendelijk attent Afspraak nagekomen, en een vakman!! Eductiekookplaat geplaatst, werkblad vermaakt, nieuwe groep geplaatst, 4nieuwe spotjes in koof geplaatst, dik tevreden! Nogmaals bedankt Nasser, Gr Richard

Door E
Op 13 mei 2023
6

Heel vriendelijke man die een duidelijke prijs voorstelde en het voor die prijs heeft gedaan. Ook fijn dat hij snel beschikbaar was. Had de opdracht niet helemaal goed gelezen, waardoor werkzaamheden werden verricht die niet nodig waren. Vervolgens wel netjes opgelost, dus wel tevreden.

Door K
Op 11 mei 2023
10

Wat een bijzonder snelle service! Bij de aansluiting van de Kookgroep moest onverwachts iets kleins aangepast worden. Direct gedaan en de klus geklaard. Naast zijn goede werk ook een gezellig vakman. Bedankt!

Door V
Op 10 mei 2023
10

Hele fijne mensen en snel goed en betaalbaar geregeld

Door R
Op 5 mei 2023
10

Goede elektricien die zijn kennis paraat heeft, houdt aan afspraken en netjes werkt. Bij volgende klus zal ik hem weer benaderen.

Door A
Op 2 mei 2023
10

Goede communicatie, komt afspraken na, werkt netjes. Tevreden met eindresultaat.

Door C
Op 29 april 2023
6

Redelijk werk geleverd en op afspraak gekomen. Dit was beter dan eerder klusser vanuit werkspot. Bedrijven vanuit werkspot werken niet met factuur nog in deze tijd. Ik neem aan dat met factuur duurder wordt dan een erkend bedrijf. Voor de rest is nastronic wel een aardige jongen en komt zijn afspraak na.

Door T
Op 26 april 2023
10

Top service!!!!!!

Door E
Op 24 april 2023
10

In een woord: TOP! Al direct in het eerste bericht van Nastronic werd er meegedacht over hoe mijn situatie het beste kon worden aangepakt. Ik ging van inbouw gaskookplaat naar inductie en de klus ging om het uitbreiden van de groepenkast en doortrekken van een kabel en een perilex stopcontact aanleggen. Nastronic kwam direct met een net prijsvoorstel, en stelde daarbij voor om ook de inductie plaat te installeren en aan te sluiten. Ik was ervan uit gegaan dat ik hier later nog iemand apart voor zou moeten laten komen. Maar Nastronic maakte het voor mij heel makkelijk om aan all-in-one oplossing aan te bieden. Heerlijk. Communicatie verliep vlot en soepel. En de uiteindelijke aanleg van het geheel, inclusief de kabel trekken onder de grond, en het installeren van de inductieplaat was snel voor elkaar. Zelfs toen bleek dat het bestaande gat in het stenen aanrechtblad 1cm te klein was, kon Nastronic dit direct verhelpen door het gat wat groter te slijpen. Dubbel en dwars 5 sterren!

Door D
Op 23 april 2023
10

Heel nette vakman, weet wat hij doet. Liep tegen een klein issue aan in mijn meterkast. Hierdoor liepen de kosten een klein beetje op. Hij heeft dit niet van te voren kunnen weten. Heeft dit in overleg opgelost. Al met al dik tevreden. Kan deze vakman van harte aanbevelen.