Teamfoto Nastronic
Werkzaam in Middelharnis, hoofdvestiging Hoogvliet Rotterdam

Krachtstroom aanleggen in Middelharnis

Als u wilt beginnen met koken op een elektrische kookplaat of als u een laadpaal thuis nodig heeft, kunt u bij ons terecht. Wanneer u een grotere energiecapaciteit nodig heeft dan een gemiddelde aansluiting kan verwerken. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij het realiseren van krachtstroom en een 3-fase aansluiting in Middelharnis.

Het verschil tussen krachtstroom en een 3-fasen aansluiting

Meestal worden de benamingen krachtstroom en 3-fasen aansluiting gebruikt om hetzelfde aan te duiden. Krachtstroom en een 3-fasen aansluiting lijken op elkaar, maar hebben ieder hun eigen betekenis. Krachtstroom is met name geschikt voor het gebruik van extreem zware machines. In woonhuizen wordt er meestal een 3-fasen aansluiting gerealiseerd wanneer er sprake is van krachtstroom.

Een 3-fasen aansluiting biedt u een stroomsterkte van 25 ampère, verdeeld over drie verschillende fasen. Hierdoor kunt u apparaten met een hogere energiebehoefte gaan gebruiken, omdat de groepenkast nu driemaal 230 volt (elektrische spanning) ontvangt in plaats van eenmaal. Door deze extra spanning kunt u nu apparaten gebruiken die een hogere energiebehoefte hebben.

Een bubbelbad, sauna of inductiekookplaat behoren tot de opties. Met een normale 1-fase aansluiting kunnen deze apparaten direct overbelasting veroorzaken. Dit wordt voorkomen dankzij de verdeling van de stroomvoorziening over 3 fasen.

Krachtstroom aanleggen laat u doen door een ervaren elektricien van Nastronic.

Krachtstroom aanleggen bovenop een 3-fasen aansluiting

Wanneer u van plan bent om apparaten die veel energie verbruiken te gaan gebruiken, heeft u krachtstroom naast een 3-fasen aansluiting nodig. Het is niet alleen de energiebehoefte die groter is bij deze apparaten, maar ook de benodigde stroomspanning neemt toe. De 230 volt die voor onze huishoudelijke apparaten de standaard vormt is voor deze machines onvoldoende.

Krachtstroom maakt het mogelijk om te werken met een spanning van 400 volt. Om gebruik te kunnen maken van krachtstroom, dient uw groepenkast hiervoor geschikt te zijn gemaakt. Pas als dit is gerealiseerd, kunnen de zware machines in werking worden gesteld.

Aanpassingen van netbeheerder nodig?

Bij het aanvragen van krachtstroom of een 3-fasen aansluiting is de aanwezigheid van zowel een elektricien als uw netbeheerder vereist. Laat via dit formulier weten dat u uw aansluiting wilt laten verzwaren. Het is noodzakelijk dat de groepenkast over een 3-fasen hoofdschakelaar beschikt om alles correct te laten functioneren.

In het geval dat er nog geen schakelaar is geplaatst, kan Nastronic dit voor u uitvoeren. Bovendien is het Perilex stekkersysteem inclusief de bijbehorende stopcontacten onmisbaar voor gebruik van apparaten die krachtstroom of een 3-fasen aansluiting vereisen. Het stekkersysteem zorgt ervoor dat de spanning evenredig verdeeld wordt over de verschillende fasen.

Hulp inschakelen van Nastronic

Wij staan voor u klaar om uw nieuwe aansluiting te verzorgen bij Nastronic en zorgen dat alles in orde is. Heeft u een vraag over een aansluiting voor krachtstroom, 2 fasen of 3 fasen? Neem gerust contact met ons op via 010 600 1153. Heeft u vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 010 600 1153.


Nastronic staat voor u klaar in Middelharnis
Over ons

Wij zijn een ervaren speler in de elektrawereld, met jarenlange ervaring zowel binnen als buitenshuis. Onze expertise ligt voornamelijk op het gebied van elektrische installaties en het oplossen van storingen. Of het... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1153

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor krachtstroom aanleggen?

Over Nastronic

Wij zijn een ervaren speler in de elektrawereld, met jarenlange ervaring zowel binnen als buitenshuis. Onze expertise ligt voornamelijk op het gebied van elektrische installaties en het oplossen van storingen. Of het nu gaat om het vervangen van groepenkasten of het aanleggen van kookgroepen, wij staan voor u klaar. Daarnaast bieden wij ook deskundig advies voor het maken van de juiste keuzes in huis. Twijfelt u bijvoorbeeld welk product het beste bij u past, zoals welk type inductieplaat of welke laadpaal, dan helpen wij u graag verder.


Naast onze specialisatie in elektra, zijn wij ook bedreven in het uitvoeren van verschillende soorten klussen. Heeft u interesse in andere soorten werkzaamheden? Dan komen wij graag bij u langs voor een eventuele opname en bespreken we de mogelijkheden.


Onze diensten zijn beschikbaar in de regio Rotterdam, Den Haag, Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Noord-Brabant.


VCA,NEN 3140

Reviews van Nastronic

Door M.V.D.V
Op 12 juli 2023
10

Inductiefornuis laten aansluiten, was eigenlijk een fornuis voor krachtgroep maar is vakkundig omgezet zodat hij op een kookgroep werkt. Apparaat werkt super en was snel gedaan. Erg tevreden!

Door D.M
Op 7 juli 2023
10

Onze inductieplaat is dezelfde dag nog geïnstalleerd. Zeer goed geholpen en vriendelijke man!

Door M
Op 1 juli 2023
10

Snel en vakkundig geplaatst. Top.

Door B.W
Op 30 juni 2023
8

Keurige reactie na plaatsing van de klus (perilex aansluiting fase 2 plaatsen). Telefonische contacten gingen daarna goed. Klus keurig (en snel) gedaan.

Door A
Op 8 juni 2023
10

Reageert snel en is duidelijk. Werkt heel netjes! Is erg vriendelijk. Zou Nastronic zeker aanraden aan familie en vriendenn

Door B
Op 6 juni 2023
10

The job has been done properly. Great communication , always on time He even took the time to give me his advice on which induction cooktop to buy. I would definitely recommend him ! Thanks again

Door T.M
Op 6 juni 2023
10

Aardige man,werkte netjes en snel,extra werk werd niet gerekend,gewoon het afgesproken bedrag,zou hem aan bevelen

Door S
Op 2 juni 2023
10

Hele vriendelijke man, met verstand van zaken. Snel en netjes gewerkt en nadat hij klaar was kregen we nog een uitleg hoe de inductie plaat werkt. Wat een topper

Door S
Op 31 mei 2023
10

Begripvolle zaak. Aanrader.

Door R
Op 26 mei 2023
10

Nette jongeman die zijn afspraak nakomt en kennis van zaken heeft. Hij heeft netjes onze kookplaat vervangen door een inductie kookplaat, verschillende keren alles doorgemeten en alles gecontroleerd op werking. Nog wat extra informatie gegeven. Ik kan hem zeker aanbevelen 👍

Door R.D
Op 14 mei 2023
10

Keurige jongen, vriendelijk attent Afspraak nagekomen, en een vakman!! Eductiekookplaat geplaatst, werkblad vermaakt, nieuwe groep geplaatst, 4nieuwe spotjes in koof geplaatst, dik tevreden! Nogmaals bedankt Nasser, Gr Richard

Door E
Op 13 mei 2023
6

Heel vriendelijke man die een duidelijke prijs voorstelde en het voor die prijs heeft gedaan. Ook fijn dat hij snel beschikbaar was. Had de opdracht niet helemaal goed gelezen, waardoor werkzaamheden werden verricht die niet nodig waren. Vervolgens wel netjes opgelost, dus wel tevreden.

Door K
Op 11 mei 2023
10

Wat een bijzonder snelle service! Bij de aansluiting van de Kookgroep moest onverwachts iets kleins aangepast worden. Direct gedaan en de klus geklaard. Naast zijn goede werk ook een gezellig vakman. Bedankt!

Door V
Op 10 mei 2023
10

Hele fijne mensen en snel goed en betaalbaar geregeld

Door R
Op 5 mei 2023
10

Goede elektricien die zijn kennis paraat heeft, houdt aan afspraken en netjes werkt. Bij volgende klus zal ik hem weer benaderen.

Door A
Op 2 mei 2023
10

Goede communicatie, komt afspraken na, werkt netjes. Tevreden met eindresultaat.

Door C
Op 29 april 2023
6

Redelijk werk geleverd en op afspraak gekomen. Dit was beter dan eerder klusser vanuit werkspot. Bedrijven vanuit werkspot werken niet met factuur nog in deze tijd. Ik neem aan dat met factuur duurder wordt dan een erkend bedrijf. Voor de rest is nastronic wel een aardige jongen en komt zijn afspraak na.

Door T
Op 26 april 2023
10

Top service!!!!!!

Door E
Op 24 april 2023
10

In een woord: TOP! Al direct in het eerste bericht van Nastronic werd er meegedacht over hoe mijn situatie het beste kon worden aangepakt. Ik ging van inbouw gaskookplaat naar inductie en de klus ging om het uitbreiden van de groepenkast en doortrekken van een kabel en een perilex stopcontact aanleggen. Nastronic kwam direct met een net prijsvoorstel, en stelde daarbij voor om ook de inductie plaat te installeren en aan te sluiten. Ik was ervan uit gegaan dat ik hier later nog iemand apart voor zou moeten laten komen. Maar Nastronic maakte het voor mij heel makkelijk om aan all-in-one oplossing aan te bieden. Heerlijk. Communicatie verliep vlot en soepel. En de uiteindelijke aanleg van het geheel, inclusief de kabel trekken onder de grond, en het installeren van de inductieplaat was snel voor elkaar. Zelfs toen bleek dat het bestaande gat in het stenen aanrechtblad 1cm te klein was, kon Nastronic dit direct verhelpen door het gat wat groter te slijpen. Dubbel en dwars 5 sterren!

Door D
Op 23 april 2023
10

Heel nette vakman, weet wat hij doet. Liep tegen een klein issue aan in mijn meterkast. Hierdoor liepen de kosten een klein beetje op. Hij heeft dit niet van te voren kunnen weten. Heeft dit in overleg opgelost. Al met al dik tevreden. Kan deze vakman van harte aanbevelen.