Teamfoto Nastronic
Werkzaam in Middelharnis, hoofdvestiging Hoogvliet Rotterdam

Groepenkast installeren Middelharnis

Vertrouw het installeren of vervangen van een groepenkast in Middelharnis toe aan de vakkundige monteurs van Nastronic. Onze deskundige monteurs begeleiden u volledig bij het selecteren, kopen en installeren van een nieuwe groepenkast. Wij staan u bij in het maken van keuzes, waaronder het aantal vereiste stroomgroepen en de noodzaak voor krachtstroom in uw woning.

Bent u van plan zijn om een nieuwe groepenkast te laten plaatsen in Middelharnis? Aarzel niet om een van onze medewerkers te contacteren om de beschikbare mogelijkheden te bekijken. Als u wilt, kunt u ons bereiken door te bellen naar 010 600 1153 of het contactformulier op de website in te vullen.

Voor het uitbreiden of aanpassen van de groepenkast, bent u bij Nastronic aan het juiste adres.
In Middelharnis en omgeving helpt Nastronic met uw groepenkast

Soorten groepenkasten

In de wereld van elektrische installaties zijn er vaak twee groepenkastvarianten aanwezig. Een groepenkast met een enkele fase, afgezet tegen de versie met drie fasen. Maar wat maakt deze groepenkasten verschillend van elkaar en welke heeft u eigenlijk nodig?

Het is aannemelijk dat u bekend bent met 1-fase en 3-fase stroom. Voor alledaags gebruik van apparaten in huis is doorgaans standaard 1-fase stroom afdoende. Bij inductie kookplaten, laadpalen en andere grote stroomgebruikers wordt het zwaardere 3-fase stroom ingezet.

Wanneer u van plan bent om grote energieleverende apparaten in huis te halen, is de 3-fase groepenkast de meest geschikte optie. Als u dit echter niet plant, blijkt een 1-fase aansluiting vaak al ruim voldoende en tevens voordeliger. Onze monteurs zijn er om u te begeleiden met advies op maat, gebaseerd op hun kennis en ervaring.

Oude stoppenkast vervangen Middelharnis

Bij oudere woningen zult u vaak nog een klassieke stoppenkast aantreffen. Het herkennen van een stoppenkast in Middelharnis is makkelijk door de grote ronde stoppen, terwijl moderne groepenkasten schakelaars hebben. Wanneer een stop doorslaat, moet die vervangen worden om de stroomgroep weer te activeren.

Indien er nog een verouderde stoppenkast in uw huis aanwezig is, wordt in de meeste gevallen aangeraden om deze te vervangen door een groepenkast. Over het algemeen hebben groepenkasten minder kans op brand dan stoppenkasten. Hoe ouder de stoppenkast, hoe groter het risico op ongemakkelijke situaties.

Wilt u graag uw stoppenkast in Middelharnis laten vervangen door een hedendaagse groepenkast? Op zoek naar informatie betreft de mogelijkheden en kosten bij Nastronic? Neem contact op en we helpen u graag! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 010 600 1153 of een bericht achter te laten via het contactformulier.

Groepenkast vervangen Middelharnis

Zelfs als u al een groepenkast in uw woning heeft, kan het voorkomen dat deze moet worden vervangen. De ontwikkelingen zorgen ervoor dat de belasting van ons huiselijk stroomnetwerk steeds toeneemt. Het is van essentieel belang dat de groepenkast, het middelpunt van de stroom in uw woning, meegroeit met deze veranderingen.

Bij werkzaamheden aan de elektrische installatie van uw woning, met name als u zonnepanelen installeert, moet de groepenkast in Middelharnis vaak vervangen worden. Als u gaat verbouwen in uw oude woning, zoals met zonnepanelen, of als u van plan bent om de groepenkast flink uit te breiden. Maar ook als er werkzaamheden plaatsvinden aan uw elektra en uw groepenkast voldoet niet meer aan de nieuwste regelgeving.

Wij hebben bij Nastronic veel ervaring met het installeren en vervangen van groepenkasten in Middelharnis. Als u hulp nodig heeft, staan onze vakmannen voor u klaar om te helpen bij het inschatten van de noodzaak, het selecteren van de juiste groepenkast en het professioneel installeren van uw nieuwe groepenkast. Onze vakkundige monteurs, met liefde voor hun werk, zijn gereed om u van dienst te zijn.

Merken van groepenkasten

Diverse merken brengen een verscheidenheid aan groepenkasten op de markt. Hoewel elke groepenkast die in Nederland wordt verkocht voldoet aan strenge regelgeving, adviseren alle elektriciens om te kiezen voor een A-merk. Investeer iets extra in groepenkasten van A-merken en ervaar gegarandeerde betrouwbaarheid en maximale veiligheid.

Bekende merken zoals Hager, ABB, Eaton, Attema en Schneider worden vaak gebruikt voor groepenkasten in Nederland. Onze elektriciens van Nastronic kennen het assortiment groepenkasten in Nederland en zullen u met plezier adviseren over de ideale optie. Tevens bieden wij ervaren installatie en snelle bijstand bij eventuele problemen.

Veel gestelde vragen

Wat onderscheidt een stoppenkast van een groepenkast?

Een stoppenkast is te herkennen aan de grote ronde knoppen, die moeten worden vervangen na kortsluiting of overbelasting. Anders dan bij een stoppenkast, beschikt een groepenkast over schakelaars die u kunt in- en uitschakelen.

Wat maakt een meterkast anders dan een groepenkast?

De meterkast is de plek waar de verbindingen voor gas, water en elektriciteit de woning bereiken. De groepenkast is veelal geïnstalleerd in de meterkast.

Wie heeft het recht om de meterkast aan te passen met 'zegelrecht'?

Zonder zegels is het mogelijk om veranderingen aan te brengen in de meterkast. Enkel een monteur met 'zegelrecht' heeft de bevoegdheid om verzegelde zaken te veranderen.

Is het slim om zelf in de groepenkast te klussen?

Het wordt sterk afgeraden om zelf aan de groepenkast te klussen. Het kan gevaarlijk zijn om te werken met elektriciteit als je niet genoeg expertise hebt.


Nastronic staat voor u klaar in Middelharnis
Over ons

Wij zijn een ervaren speler in de elektrawereld, met jarenlange ervaring zowel binnen als buitenshuis. Onze expertise ligt voornamelijk op het gebied van elektrische installaties en het oplossen van storingen. Of het... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1153

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor groepenkast installeren?

Over Nastronic

Wij zijn een ervaren speler in de elektrawereld, met jarenlange ervaring zowel binnen als buitenshuis. Onze expertise ligt voornamelijk op het gebied van elektrische installaties en het oplossen van storingen. Of het nu gaat om het vervangen van groepenkasten of het aanleggen van kookgroepen, wij staan voor u klaar. Daarnaast bieden wij ook deskundig advies voor het maken van de juiste keuzes in huis. Twijfelt u bijvoorbeeld welk product het beste bij u past, zoals welk type inductieplaat of welke laadpaal, dan helpen wij u graag verder.


Naast onze specialisatie in elektra, zijn wij ook bedreven in het uitvoeren van verschillende soorten klussen. Heeft u interesse in andere soorten werkzaamheden? Dan komen wij graag bij u langs voor een eventuele opname en bespreken we de mogelijkheden.


Onze diensten zijn beschikbaar in de regio Rotterdam, Den Haag, Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Noord-Brabant.


VCA,NEN 3140

Reviews van Nastronic

Door M.V.D.V
Op 12 juli 2023
10

Inductiefornuis laten aansluiten, was eigenlijk een fornuis voor krachtgroep maar is vakkundig omgezet zodat hij op een kookgroep werkt. Apparaat werkt super en was snel gedaan. Erg tevreden!

Door D.M
Op 7 juli 2023
10

Onze inductieplaat is dezelfde dag nog geïnstalleerd. Zeer goed geholpen en vriendelijke man!

Door M
Op 1 juli 2023
10

Snel en vakkundig geplaatst. Top.

Door B.W
Op 30 juni 2023
8

Keurige reactie na plaatsing van de klus (perilex aansluiting fase 2 plaatsen). Telefonische contacten gingen daarna goed. Klus keurig (en snel) gedaan.

Door A
Op 8 juni 2023
10

Reageert snel en is duidelijk. Werkt heel netjes! Is erg vriendelijk. Zou Nastronic zeker aanraden aan familie en vriendenn

Door B
Op 6 juni 2023
10

The job has been done properly. Great communication , always on time He even took the time to give me his advice on which induction cooktop to buy. I would definitely recommend him ! Thanks again

Door T.M
Op 6 juni 2023
10

Aardige man,werkte netjes en snel,extra werk werd niet gerekend,gewoon het afgesproken bedrag,zou hem aan bevelen

Door S
Op 2 juni 2023
10

Hele vriendelijke man, met verstand van zaken. Snel en netjes gewerkt en nadat hij klaar was kregen we nog een uitleg hoe de inductie plaat werkt. Wat een topper

Door S
Op 31 mei 2023
10

Begripvolle zaak. Aanrader.

Door R
Op 26 mei 2023
10

Nette jongeman die zijn afspraak nakomt en kennis van zaken heeft. Hij heeft netjes onze kookplaat vervangen door een inductie kookplaat, verschillende keren alles doorgemeten en alles gecontroleerd op werking. Nog wat extra informatie gegeven. Ik kan hem zeker aanbevelen 👍

Door R.D
Op 14 mei 2023
10

Keurige jongen, vriendelijk attent Afspraak nagekomen, en een vakman!! Eductiekookplaat geplaatst, werkblad vermaakt, nieuwe groep geplaatst, 4nieuwe spotjes in koof geplaatst, dik tevreden! Nogmaals bedankt Nasser, Gr Richard

Door E
Op 13 mei 2023
6

Heel vriendelijke man die een duidelijke prijs voorstelde en het voor die prijs heeft gedaan. Ook fijn dat hij snel beschikbaar was. Had de opdracht niet helemaal goed gelezen, waardoor werkzaamheden werden verricht die niet nodig waren. Vervolgens wel netjes opgelost, dus wel tevreden.

Door K
Op 11 mei 2023
10

Wat een bijzonder snelle service! Bij de aansluiting van de Kookgroep moest onverwachts iets kleins aangepast worden. Direct gedaan en de klus geklaard. Naast zijn goede werk ook een gezellig vakman. Bedankt!

Door V
Op 10 mei 2023
10

Hele fijne mensen en snel goed en betaalbaar geregeld

Door R
Op 5 mei 2023
10

Goede elektricien die zijn kennis paraat heeft, houdt aan afspraken en netjes werkt. Bij volgende klus zal ik hem weer benaderen.

Door A
Op 2 mei 2023
10

Goede communicatie, komt afspraken na, werkt netjes. Tevreden met eindresultaat.

Door C
Op 29 april 2023
6

Redelijk werk geleverd en op afspraak gekomen. Dit was beter dan eerder klusser vanuit werkspot. Bedrijven vanuit werkspot werken niet met factuur nog in deze tijd. Ik neem aan dat met factuur duurder wordt dan een erkend bedrijf. Voor de rest is nastronic wel een aardige jongen en komt zijn afspraak na.

Door T
Op 26 april 2023
10

Top service!!!!!!

Door E
Op 24 april 2023
10

In een woord: TOP! Al direct in het eerste bericht van Nastronic werd er meegedacht over hoe mijn situatie het beste kon worden aangepakt. Ik ging van inbouw gaskookplaat naar inductie en de klus ging om het uitbreiden van de groepenkast en doortrekken van een kabel en een perilex stopcontact aanleggen. Nastronic kwam direct met een net prijsvoorstel, en stelde daarbij voor om ook de inductie plaat te installeren en aan te sluiten. Ik was ervan uit gegaan dat ik hier later nog iemand apart voor zou moeten laten komen. Maar Nastronic maakte het voor mij heel makkelijk om aan all-in-one oplossing aan te bieden. Heerlijk. Communicatie verliep vlot en soepel. En de uiteindelijke aanleg van het geheel, inclusief de kabel trekken onder de grond, en het installeren van de inductieplaat was snel voor elkaar. Zelfs toen bleek dat het bestaande gat in het stenen aanrechtblad 1cm te klein was, kon Nastronic dit direct verhelpen door het gat wat groter te slijpen. Dubbel en dwars 5 sterren!

Door D
Op 23 april 2023
10

Heel nette vakman, weet wat hij doet. Liep tegen een klein issue aan in mijn meterkast. Hierdoor liepen de kosten een klein beetje op. Hij heeft dit niet van te voren kunnen weten. Heeft dit in overleg opgelost. Al met al dik tevreden. Kan deze vakman van harte aanbevelen.